Una divendres, al barri dels Pins. Una altra diumenge, a un bar a prop del mercat. Dues baralles multitudinàries a les portes de locals de nit de Blanes van culminar, després de la intervenció de la Policia Local, amb un total d'onze imputats i set persones ferides, algunes d'elles amb lesions al cap provocades per cops de pal o d'ampolla. La nit de divendres, els veïns dels Pins van avisar de la batussa, en la qual hi participaven directament cinc persones. S'hi van fer servir ampolles, pals, van volar cadires i un dels implicats va mostrar una navalla. Les diferències personals entre dos homes magrebins i tres d'espanyols van provocar quatre ferits, un d'ells per lesions al cap.

Els cinc implicats van ser detinguts i dos d'ells van passar a disposició judicial, mentre que els altres tres quedaven imputats en espera que el jutge els cités a declarar. Tots cinc tenien antecedents policials. La segona batussa va ocórrer la nit de diumenge, quan també els veïns van avisar d'una baralla amb pals i armes blanques. En arribar la policia, l'entrada del bar era coberta de vidres d'ampolles i cendrers trencats. Dels sis implicats, segons fonts policials, quatre tenien antecedents. Tots sis van resultar imputats per lesions i tres dels implicats van anar a l'hospital de Blanes.

Detingut per anar lent

La mateixa nit de diumenge, els agents de la Policia Local també van aturar un cotxe que circulava massa lentament per la carretera entre Lloret i Blanes. En fer-li la prova d'alcoholèmia, el resultat va ser de tipus penal i el jove va resultar imputat per un delicte contra la seguretat penal, i a l'espera de declarar als jutjats.