Els Mossos i la Policia Local de Roses han intervingut gairebé una tona de material que estava destinat a la venda ambulant. Durant l'operatiu policial que els agents van dur a terme per controlar els punts de venda il·legal de material, es van identificar cinc persones i es van aixecar fins a vint actes de comís d'objectes destinats al top manta. Aquesta actuació conjunta s'emmarca dins dels dispositius que es porten a terme periòdicament al passeig marítim del municipi entres ambdós cossos policials.

Ulleres de sol, roba, bosses de mà, rellotges i dispositius làser. Aquests són alguns dels objectes que els agents van poder comissar. En total, una tona de productes que havien de destinar-se a la venda ambulant.

Segons han explicat, la coordinació i col·laboració entres els dos cossos policials es continuarà duent a terme per detectar i prevenir les diferents conductes de venda il·legal que es puguin produir en el futur ja sigui al mateix passeig marítim de la població o bé en d'altres carrers.

I és que el problema dels "manters" sembla no tenir fi al municipi. Fa dos diumenges, aquest diari publicava a través d'un reportatge la impotència per aturar aquest fenomen que pateix Roses però també altres poblacions com la Jonquera. De fet, els municipis només poden sancionar els venedors i, en molts casos, no arriben ni a cobrar-les. Per això reclamen canvis legislatius que els permetin actuar amb més contundència.