Calia impedir que es tornés a organitzar un tumult com el de la matinada de dijous a Tossa i la següent nit es van mobilitzar efectius, tant de la policia local com de la policia de la Generalitat. Es temia que es repetissin els aldarulls ocasionats per les més de cent persones que es van congregar dijous a la plaça de l'Església a protestar pel tancament de la discoteca Sivas i que no van tenir cap objecció a distorsionar el descans veïnal amb petards, cassolades, crits demanat la dimissió de l'alcaldessa i cops de contenidor contra les portes metàl·liques.

I la nit va passar tranquil·la. El missatge a les xarxes socials anunciant un "macrobotellón" davant del local no es va repetir i tampoc els incidents que havien desvetllat la població la nit abans. Davant el local tan sols restava un grup de no més de vint-i-cinc persones que no va ser necessari identificar ni dispersar de forma contundent.

La policia local havia reforçat els seus efectius i comptava amb la col·laboració d'algunes dotacions dels Mossos d'Esquadra i membres de l'Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO). "Va ser una nit molt tranquil·la", recorda l'alcaldessa Gisea Saladich (TU).

Malgrat la calma, al tancament d'aquesta edició s'esperava que el reforç policial que ahir havia de vetllar pel normal desenvolupament de la Rua del Carnaval d'estiu que va iniciar-se a dos quarts d'onze de la nit perllongués la seva presència a la vila durant unes hores per impedir que es tornessin a originar aldarulls reclamant la reobertura del local, cosa impossible fins que no s'ajusti a la normativa.

Abans dels incidents semblava que es podria haver arribat a un acord amb l'Ajuntament segons el qual aquest cap de setmana el Sivas podria obrir durant unes hores perquè els responsables de l'establiment ja tenien contractats els grups i els espectacles però els aldarulls van fer que els veïns del nucli antic de Tossa mostressin la seva disconformitat amb la proposta i ara la discoteca romandrà tancada fins que s'adapti a les normes.

L'Ajuntament va tancar la discoteca de forma cautelar per l'incompliment de les condicions de la llicència i per produir molèsties als veïns.