L'alcalde de Llagostera, Fermí Santamaria (CiU), prendrà el cafè amb els mitjans de comunicació una vegada al mes, una trobada que es celebrarà el dia abans de cada ple municipal per tal de facilitar-los tota la informació que els sigui d'interès. En aquest sentit des de l'Àrea de comunicació i participació ciutadana de l'Ajuntament de Llagostera s'organitzarà una trobada en un bar o restaurant del municipi per tractar principalment els temes de l'ordre del dia del ple.

La trobada estarà oberta a tots els mitjans de comunicació -locals i comarcals- que prèviament ho sol·licitin i a la trobada també hi podran assistir regidors de l'equip de govern. Cal destacar que aquesta és una proposta complementa al Cafè amb l'alcalde que des del passat més de desembre de l'any passat s'ofereix mensualment des de l'Ajuntament i que permet als ciutadans conversar directament amb l'alcalde per tractar temes diversos sense necessitat de formalismes.

Per la seva banda, el regidor de participació ciutadana i comunicació de l'ajuntament de Llagostera Ramon Soler (CiU) va explicar que "ambdues propostes pretenen ser una eina més per apropar l'administració local a la població i als mitjans de comunicació i estimular la seva participació i implicació".