El Club Nàutic de cala Canyelles invertirà dos milions d'euros a millorar les instal·lacions del port esportiu de Lloret de Mar. Els treballs ja han començat i es duen a terme ara després que durant onze anys hi hagi hagut una concessió provisional al mateix club i que cada any la Generalitat renovava. Això, com destaca el president de l'entitat Albert Borràs ha provocat que les possibles inversions per millorar les instal·lacions durant tots aquests anys es frenessin a causa de la situació de provisionalitat.

Ara però, com que la Generalitat ja ha atorgat una concessió que s'allargarà fins al 2031 al Club Nàutic de cala Canyelles les coses canviaran i això suposarà la conseqüent actualització i renovació de les instal·lacions portuàries. Els socis -en té 140 en l'actualitat- seran els encarregats d'aportar els dos milions d'euros que han de permetre la millora de l'equipament.

Segons relata el president del Club Nàutic el projecte de millora de les instal·lacions comprèn una actualització de les instal·lacions antigues com són: l'electricitat, l'aigua, el clavegueram, temes d'incendis, recollida de residus, entre d'altres. Així mateix, en el projecte de millorar del port de Canyelles també s'hi preveu alçar un restaurant i un petit local social. I és que segons Borràs amb el pas dels anys les necessitats han canviat i al seu parer, calia una modernització de les instal·lacions que s'havien quedat "estancades".

Tot i això, les obres que s'estan realitzant en primer terme són les submarines: renovant algunes columnes i les banquetes d'aquestes. Essent aquest un projecte amb diversos fronts, Albert Borràs destaca que preveuen que hi haurà dos anys d'obres perquè a causa de temes burocràtics, apunta, s'han anat retardant. Un dels darrers treballs que es realitzaran és la col·locació de 8.000 tones de pedres per tal d'aguantar els temporals ja que el port no compta amb contradic i això, diu el president, comporta i va provocar que el 2008 pel fort temporal de llevant hi hagués una situació molt complicada. Per afrontar-ho, ja llavors, es van haver de col·locar 3.700 de tones de pedra per tal d'estabilitzar el port de Canyelles i així que les roques vam absorbir la força dels temporals.