La benzinera situada a la C-26 a l'entrada del polígon els Morrals al terme de la Vall de Bianya roman tancada des de fa, aproximandament, un mes i mig. Amb el tancament, els 25 quilòmetres que separen la Garrotxa i el Ripollès per la C-26 i els túnels de Collabós han quedat sense cap punt per proveir combustible. Fonts de l'Ajuntament de la Vall de Bianya han precisat que l'equipament roman tancat per finalització de negoci i que no tenen constància de si es tornarà a obrir per lloguer o venda. La benzinera de la Vall de Bianya es va obrir el 1997 i des de llavors donava servei de subministrament de benzina, de repartiment de combustibles a domicili, de cafeteria i de botiga de productes variats.

L'obertura de la benzinera va tenir lloc el 1997, quatre anys després de l'entrada en servei dels túnels de Collabós, el 15 d'octubre del 1993. Els túnels van suposar una important millora entre les dues comarques. Fins a l'obertura dels túnels, la Garrotxa i el Ripollès es comunicaven a través dels ports de muntanya del Capsacosta i de la Cantina-Santigosa. L'obertura va reduir en més de mitja hora un trajecte que ara ha quedat sense cap punt de proveïment de benzina.

El tancament disminueix les estacions de servei a la Garrotxa situades fora dels accessos a Olot. Així, hi ha una benzinera a la C-63 a l'entrada a les Planes d'Hostoles des de la Selva, una a l'antiga travessa de la N-260 a Besalú i una altra a l'entrada del polígon industrial de Begudà a Sant Joan les Fonts. Abans, n'hi havia una al costat de la rotonda d'accés a l'A-26 des de la GIV 5232 al terme municipal de Sant Jaume de Llierca, però va tancar poc temps després de l'obertura del tram de l'autovia.

Fa uns any i mig, l'alcalde de la Vall d'en Bas, Miquel Calm (CiU), havia apuntat que cercava empreses interessades a ubicar una benzinera al polígon de la Serra, al costat de la rotonda que rep el trànsit dels túnels de Bracons i d'en Bas. La idea era proporcionar servei als conductors, però també fer-la servir com a punt de distribució de gasoil als nuclis de població que no estan connectats a la xarxa de gas natural.

De moment no hi ha hagut novetats referents a la benzinera de la Serra. En canvi, a finals del 2011, la Cooperativa de la Vall d'en Bas va posar en marca un servei de subministrament de benzina de 95 octans per a tots els públics.

L'altra obertura va tenir lloc a l'hipermercat Carrefour al passeig de Barcelona a Olot. En aquest punt cèntric d'Olot a l'octubre del 2011 van posar 2 sortidors, un de benzina i un de gasoil.