Els Mossos d'Esquadra, la Policia Local de Lloret de Mar i la policia espanyola han identificat un total de 86 persones en un dispositiu contra la venda ambulant, la venda de droga i la prostitució. Les accions policials es van dur a terme els dies 22 i 30 d'agost a la nit dins del dispositiu Marlés que cada any es duen a terme a les zones més conflictives de Lloret de Mar. El resultat del dispositiu ha estat, a més de les 86 persones identificades, 21 denúncies per ordenances municipals de venda ambulant, quatre denúncies per tinença, consum i tolerància al consum de substàncies en local d'oci nocturn i 27 persones en situació irregular, de les quals vuit dones que exercien la prostitució.

D'altra banda, es van detenir dues persones per delictes contra la salut pública, tràfic de drogues i substàncies estupefaents.

Segons els Mossos d'Esquadra, la coordinació i col·laboració entre els cossos policials es continuarà fent per detectar i prevenir més fets delictius, tant a la zona d'oci nocturn de Lloret de Mar com en d'altres carrers de la població.