El pare i el fill de tres anys que van rebre impactes de bala de dos motoristes encaputxats dilluns al vespre continuen ingressats a l'UCI de l'hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona. Segons fonts del centre hospitalari, els dos estan estat greu però estable. L'home va rebre tres impactes de bala mentre que el menor, que té tres anys, va patir ferides al cap. Els Mossos d'Esquadra continuen buscant els sospitosos d'obrir foc contra la família quan sortia en cotxe de casa seva, a la urbanització Els Pinars de Lloret de Mar. La mare, que està embarassada, va sortir il·lesa. Aquest dimarts al matí, agents han rastrejat minuciosament la zona del tiroteig, inclús amb detectors de metall.

Els Mossos d'Esquadra continuen la recerca dels autors dels trets a un home i el seu fill de tres anys. Com a conseqüència del tiroteig, el pare va resultar ferit a l'esquena i el seu fill va patir ferides al cap. Els dos estan ingressat a l'UCI de l'hospital de la Vall d'Hebron. El seu pronòstic és greu però estan estables.

Els fets es van produir a un quart de vuit del vespre quan pare, mare i fill sortien de casa en cotxe. Dos persones encaputxades que anaven en una moto de gran cilindrada van obrir foc contra el cotxe on viatjava la família. El pare hauria rebut tres impactes de bala a l'esquena, el menor, un nen de 3 anys, va rebre un tret al cap i la mare, que està en un estat avançat de gestiació, no va resultat ferida.

La família va arribar pel seu propi peu a l'hospital de Blanes, on van ingressar a urgències. Al nen el van traslladar a l'hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona. Al pare, d'entrada el van atendre al mateix hospital de Blanes i després el van traslladar al Trueta, però finalment també l'han derivat de matinada a la Vall d'Hebron, on continua rebent atenció mèdica.

Després d'obrir foc, els autors del tiroteig van fugir de la urbanització i van conduir fins a una altra urbanització de Vidreres, l'Aiguaviva Park. Allà, van abandonar la moto -que no duia matrícula- i, segons investiguen els Mossos d'Esquadra, van pujar dins un cotxe de gamma alta de la marca Audi.

Els Mossos d'Esquadra van muntar un fort desplegament per detenir els sospitosos del tiroteig. També han alertat els altres cossos policials i a la Gendarmerie perquè controli que el cotxe sospitós no creui la frontera en direcció a França. De moment, no hi ha detinguts i la investigació continua oberta. Aquest dimarts al matí, agents dels Mossos d'Esquarda han rastrejat la zona del tiroteig buscant pistes. També han fet servir un detector de metalls, que pot ajudar a trobar bales.

Les hipòtesis continuen obertes i, segons fonts policials, els agents encarregats del cas no descarten que es pogués tractar d'una revenja relacionada amb algun tipus d'activitat il·legal.

Els veïns estan molt sopresos pel cas i asseguren que era una família "treballadora i molt normal". "No malgastaven, ella treballa a la fleca del Caprabo, no es veien moviment estranys a la casa", ha explicat una veïna que ha preferit no revelar la seva identitat i que no creu que la família estés immersa en delictes il·legals. "Ell anava moltes vegades sol en cotxe, la llàstima és que ahir anés també amb el nen que, hagi passat el que hagi passat, no té la culpa de res", ha indicat un altre veí.