L'Ajuntament de Tossa de Mar assegura que no ha rebut queixes en tot el cap de setmana sobre molèsties als veïns per soroll provinent de la discoteca Sivas sinó que des que ha estat reoberta, el cap de setmana passat, la policia local només ha rebut dues queixes i aquestes, per soroll al carrer. Unes manifestacions que contrasten amb les queixes que feien ahir els veïns del carrer de l'Església a Diari de Girona,on asseguraven que segueixen patint pels sorolls de la discoteca Sivas, que va reobrir les portes divendres passat després que l'Ajuntament decidís aixecar l'ordre de tancament cautelar en haver-se adaptat a la normativa.

Fonts municipals insisteixen, a més, que l'alcaldessa de Tossa de Mar Gisela Saladich (TU) en la darrera reunió amb els veïns, els va demanar que s'esperessin 10 dies que es fes un control tècnic, ja que el limitador de so és provisional. I alhora, destaquen, que resta pendent fer un estudi acústic.

Cal recordar que el tancament de la discoteca Sivas de Tossa ve fonamentat perquè va canviar de titularitat fa un any i aquesta no va presentar la documentació ni va prendre les mesures requerides pel consistori, i això va acabar amb les queixes de veïns. Però es va permetre la reobertura perquè, segons l'Ajuntament va comunicar al seu dia, els amos del local havien pres mesures per adaptar l'activitat a la normativa vigent i, per tant, havien atès els requeriments municipals col·locant un limitador de volum per tal de poder reobrir.

En canvi, segons els afectats que viuen més a prop d'aquest local d'oci nocturn "continuen sentint des del seu llit el repertori musical tot i la instal·lació d'un limitador de so"; malgrat que l'Ajuntament nega haver rebut les seves queixes per la discoteca.