Els Mossos d'Esquadra han detingut aquest dimecres quatre homes com a presumptes autors d'un robatori amb violència i intimidació en una casa de Roses. Els quatre acusats haurien assaltat el propietari d'una casa quan entrava al seu domicili. Llavors, l'haurien fet pujar al primer pis de la casa, on hi havia la seva dona, haurien lligat l'home i intimidat el matrimoni per tal de robar-los els diners i les joies que tenien a casa. Davant d'aquests fets, la policia ha desplegat un dispositiu que ha acabat amb els quatre arrestos, al quilòmetre 35 de la carretera N-260 al seu pas per Figueres.

Els detinguts, tots ells de nacionalitat francesa són Gael Alain M. de 24 anys, amb domicili a Mennecy (França), Adiren P., de 28 anys; Pierre P., de 29 anys i Gregory di S., de 30 anys. Els tres últims, amb domicili desconegut.

Al voltant de les dues de la matinada, els agents de la comissaria de Roses han rebut l'avís que s'havia produït un robatori amb violència i intimidació en una casa d'una urbanització de Roses.

Els agents, ràpidament, s'han adreçat al lloc dels fets on han pogut saber que quatre individus havien assaltat al propietari de la casa quan aquest entrava al seu domicili, segons han explicat els Mossos en una nota de premsa. Concretament l'haurien fet pujat al primer pis de la casa, on hi havia la seva dona, haurien lligat a l'home i intimidat al matrimoni per tal de robar els diners i les joies que tenien a casa.

Davant aquests fets, els agents han establert un fort dispositiu de control a totes les carreteres per tal de poder localitzar aquestes quatre persones que havien fugit amb un vehicle.

Deu minuts més tard dels fets, l'operatiu donava els seus fruits quan una patrulla de la comissaria de Figueres que estava fent un control a la carretera N-260 (a la rotonda de Vilabertran) ha aturat un vehicle ocupat per quatre persones.

Quan els policies han escorcollat el vehicle, han trobat els diners i les joies que havien estat robades minuts abans a Roses. Els mossos han detingut els quatre passatgers del vehicle com a presumptes autors d'un robatori amb violència i intimidació en casa habitada.

L'Àrea d'investigació Criminal de la Regió Policial de Girona s'ha fet càrrec del cas. Els detinguts, que no tenen antecedents a l'estat, passaran properament a disposició del Jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de Figueres.