L'AECC-Catalunya Contra el Càncer sortejarà 16 caps de setmana en diversos hotels de luxe de la Costa Brava amb l'objectiu de recaptar fons per a la lluita contra el càncer. L'entitat solidària va signar ahir un conveni de col·laboració amb l'Associació d'Hotels de Luxe de la Costa Brava per tirar endavant un projecte consistent en la venda d'accions solidàries en forma de talonaris. Els guanyadors del sorteig podran gaudir de dues nits en els 16 paradors participants.

D'aquesta manera, l'AECC-Catalunya Contra el Càncer col·labora amb els hotels de luxe gironins per recollir fons pel projecte "Accions per una Bona Causa". Els establiments participants són el Guitart Monterreny, Santa Marta i Rigat Park de Lloret de Mar; La Gavina, Cala del Pi, S'Agaró Hotel i NM Suites de Platja d'Aro; Mas de Torrent de Torrent, Aiguablava de Begur, Castell d'Empordà de la Bisbal, Sa Punta i la Costa de Pals, Torremirona de Navata, Peralada Spa de Peralada i Vistabella de Roses. L'acte de signatura del conveni es va realitzar a l'Hotel Peralada Wine&Spa, un dels participants.

Hotels solidaris

No és la primera vegada que l'AECC-Catalunya Contra el Càncer busca la col·laboració amb el sector de l'hostaleria per la seva lluita contra les malalties oncològiques. El passat 12 de juny l'entitat ja va anunciar un conveni amb quatre grans hotels de Girona i Salt en el qual s'oferien cambres de franc per als familiars de malalts de càncer. Aquests establiments estaven situats al costat dels hospitals Trueta i Santa Caterina, per una major comoditat amb els usuaris.