CatalunyaCaixa ja ha abonat al voltant de 100.000 euros als comptes d'uns 50.000 clients que es beneficien de la seva iniciativa per tornar l'euro per recepta mèdica que els pensionistes han de pagar a les farmàcies.

CatalunyaCaixa va posar en marxa aquesta campanya el mes de juny passat, coincidint amb l'inici del cobrament a les farmàcies de Catalunya per cada medicament prescrit amb recepta.

L'entitat bancària ha assegurat que tots els beneficiaris d'aquesta iniciativa tenen domiciliada la seva pensió a l'entitat i, a més, utilitzen les seves targetes de crèdit o dèbit.

"Dins d'aquest projecte, ja s'han abonat uns 100.000 euros en els comptes dels clients que han fet ús del servei", segons va informar l'entitat catalana, que assegura tenir una quota de mercat en el segment de pensionistes del 18% a Catalunya.

El mecanisme

Per beneficiar-se d'aquesta devolució, els pensionistes necessiten un justificant de pagament de la taxa en el qual s'indica el número de la targeta sanitària i l'import de la taxa corresponent.