El Govern de Lloret -format per CiU i ERC- portarà a votació al proper ple una modificació del projecte de la futura piscina coberta que comporta una ampliació del pressupost en més d'1,5 milions d'euros. La modificació, doncs, farà que el projecte total ascendeixi fins als 11 milions d'euros, augmentant l'import adjudicat inicialment, que era de 9,5 milions. A més, amb la modificació la construcció tindrà una pròrroga de tres mesos. La piscina podria estar a finals d'any.

L'augment del pressupost és per un seguit de canvis que ha comportat la mateixa construcció i per alguns afegits que s'aplicaran, com ara algun tancat o el mostrador interior. La modificació suposa més d'un 17% d'increment de l'import adjudicat a l'empresa OHL & Àrids Vilana SL, que va ser d'uns 9,5 milions.

El Millor va criticar ahir aquest augment del pressupost i va alertar que la piscina pot "seguir el camí del Teatre i el sociocultural", que es van anar incrementant molt de preu respecte l'inicial. "El que no entenem és que en un inici es reduís tant el pressupost inicial i que ara s'ampliï", va afirmar Fuertes. "Sembla que tots aquests diners són els que es faran servir per pagar el que es va anul·lar en el pressupost inicial", va afegir. "No és un tema de si l'obra està bé o no. Creiem que les instal·lacions estan molt i molt bé, però ens trobem en un moment que no és per aquestes ?obres faraòniques i més quan no disposem de finançament", va concloure. Diari de Girona va intentar posar-se en contacte amb l'alcalde i l'Ajuntament de Lloret, però no va obtenir resposta.