El conseller de Territori i Sostenibilitat, Lluís Recoder, ha anunciat que la Generalitat recorrerà la decisió del Ministeri de Foment d'anul·lar els processos de licitació del desdoblament de la N-II entre Maçanet i Tordera. Recoder ha qualificat de "pèssima notícia", i de "gerro d'aigua freda per Catalunya i els soferts usuaris de la N-II a Girona". El conseller ha explicat que la decisió de Foment admet un recurs en contra i que la Generalitat en farà ús, ja que la resolució "no té cap ni peus i no s'entén" perquè la N-II té una de les intensitats mitjanes de trànsit més altes de l'Estat i està en "una situació de provisionalitat i d'obres començades i no acabades".

Segons Recoder, aquesta situació provoca "molèsties als usuaris" i una i "perillositat intolerable" i que el Govern recorrerà la decisió perquè està "al costat dels ciutadans".

El conseller també s'ha referit a la venda de l'edifici de l'Incasòl, que justificat pel deute de 900 milions d'euros que va trobar l'actual Govern en accedir al poder. "No tenia cap ni peus que una entitat que deu aquesta quantitat es construeixi una nova seu que val 36 milions", ha sentenciat. Recoder ha explicat que aquesta venda permetra a l'organisme fer la seva feina, que és fer promocions de sòl industrial i residencial.

Recoder també ha avançat que no assistirà a la propera reunió del Comitè de Coordinació Aeroportuària de Catalunya i que la Generalitat hi enviarà un càrrec d'un altre nivell atès la funció "simplement informativa" de l'òrgan.