Els editors de la revista blanenca Cafè amb Llet, Marta Sibina i Albano Dante Fachin van comparèixer ahir davant d'un jutjat de Barcelona per respondre davant el jutge a la denúncia de l'assessor d'Artur Mas, Josep Maria Via, que va portar als tribunals el vídeo sobre la sanitat catalana titulat El major robatori de la història de Catalunya per considerar que atempta al seu honor. Els editors s'enfronten a una condemna de més de 20.000 euros.

Abans d'entrar a les dependències de la Ciutat de la Justícia, unes 200 persones esperaven als editors de la revista per donar-los suport, segons va informar el portal de notícies 3/24.

Entre els assitents, hi havia companys dels editors, familiars així com diputats i l'economista Arcadi Oliveras. Cal recordar que el vídeo pel qual estan acusats denunciava l'opacitat i les presumptes irregularitats en la gestió de la sanitat pública catalana i en especial sobre presumptes irregularitats a la Corporació de Salut del Maresme i la Selva.

L'editor Albano Dante Dante, abans d'entrar a declarar, va destacar que que en el vídeo es plantejaven moltes preguntes però que n'hi ha que mai han obtingut cap resposta.