Una veïna de Lloret de Mar ha començat a recollir signatures per demanar la dimissió del regidor d'Educació, Ignasi Riera, pel cas del monitor, després que aquesta setmana rebés el suport del Govern municipal. La veïna, Núria Aguiló, va afirmar ahir que ja n'ha recollit més de 200 en només dos dies i que li està resultant "fàcil". "Fa dos dies que estic recollint firmes per la dimissió de l'Ignasi Riera i per anar tota sola el ritme és prou bo. Faig un promig de 100 per dia", va explicar Aguiló.

Cal recordar que tota l'oposició, que té majoria al ple municipal, va demanar la dimissió de Riera pel cas de Josep Castiella, acusat per abusos, pornografia i agressió sexual a menors i actualment a la presó. El regidor va posar el càrrec a disposició de l'alcalde, però aquest li va donar suport.

"Les coses no s'han fet bé. Ho demano per la seva irresponsabilitat en tot aquest cas i perquè no s'ha disculpat bé per la seva actuació en el cas", va comentar Aguiló. La veïna vol que Riera dimiteixi, perquè si es torna a produir un cas similar, el Govern "respongui bé", va manifestar.

No és la primera vegada que aquesta veïna recull signatures com a forma per pressionar el Govern per temes de la localitat. Aguiló ja va aconseguir un bon grapat de firmes a favor que es fes un pas de vianants a la zona del Water World i després també va demanar que els plens es tornessin a les vuit del vespre.