L'oposició de Lloret, que té majoria, té la intenció de tombar aquesta tarda en ple extraordinari una modificació del projecte de la futura piscina coberta que comporta un increment d'1,5 milions d'euros per canvis en la construcció i una pròrroga de tres mesos. El punt ja es va deixar sobre la taula en el darrer ple de fa dues setmanes, perquè calia "treballar-lo més" segons va afirmar l'alcalde.

Els grups del Millor, el PP i ICV van assegurar ahir que votaran en contra la proposta del Govern i el PSC també va anunciar el seu vot negatiu, però ho va fer amb menys contundència. De fet, vistes les intencions, els socialistes podrien tenir la clau, perquè el seu vot permetria aprovar o tombar el punt. "En principi el nostre vot serà que no, perquè no hi ha hagut cap apropament per part del Govern des del darrer ple. Mantindrem el vot negatiu que ja pensàvem fer en el ple anteior", va afirmar la regidora del PSC, Anna Pascual.

La resta de grups també van confirmar a aquest diari que hi votaran en contra. Els grups denuncien que l'executiu hagi deixat que l'empresa constructora fes les obres sense el permís del ple i ara vulgui aprovar l'ampliació del pressupost "un cop ja realitzades". "Trobem que és vergonyós el que han fet", va denunciar el portaveu del Millor, Marc Fuertes, que va afegir que la manera de fer del Govern és "prepotent i superba". A més, hi veu delicte: "Creiem que constitueix una greu irregularitat i esperem que cap dels grups hi doni suport i es converteixi en còmplice", va afirmar Fuertes.

El portaveu d'ICV, Javier Rodríguez Pacios, va denunciar que tots els equipaments de Lloret acaben augmentant de preu i que "és una presa de pèl" que portin el punt a ple quan "la major part de les obres ja estan fetes". Per la seva part, el portaveu del PP, Enric Martínez, va reiterar la seva intenció de votar negativament. Avui a les sis de la tarda se sabrà quin és el resultat final, que en el cas que es confirmi com a negatiu podria portar conseqüències.