L'Escola Els Fluvianets d'Armentera ha reprotxat a la Conselleria d'Ensenyament de la Generalitat l'ensorrament aquest dimecres del sostre d'una aula annexa, precintada des de fa un any per unes esquerdes que no es van reparar per la falta de recursos.

La directora de l'escola, Carme Fulladosa, ha explicat que l'aula, ensorrament de la qual no va ocasionar ferits, estava precintada des del començament del curs passat perquè la Conselleria va considerar que era el més adequat davant de les esquerdes que tenia. «Ara estem pendents de l'actuació que es farà des d'Ensenyament, però esperem que actuïn de seguida perquè ja hi ha hagut suficient temps de demora», ha manifestat la directora. En aquest sentit, ha lamentat que s'hagi hagut d'arribar a una situació d'«urgència màxima», ja que les esquerdes haurien d'haver-se reparat durant el curs passat, però no es va fer per falta de recursos.

L'escola té 78 alumnes d'Infantil i Primària i l'ensorrament ha causat un gran enrenou entre nens i pares, per la qual cosa, davant del «recel» de la comunitat educativa, aquest dijous s'han fet activitats fora de les aules, al pati i als mòduls prefabricats que hi ha en ell. El centre necessita des de fa temps una ampliació per reformes, ha explicat Fulladosa, ja que cada vegada hi ha més alumnes i no disposen de l'espai suficient.

Quan va començar a créixer el nombre d'alumnes va començar a usar-se l'aula annexa com classe, tot i que anteriorment havia servit de menjador i aula polivalent. La tarda d'aquest dijous, l'escola ofereix als pares dels alumnes una xerrada informativa per explicar l'estat de la situació, ja que durant tot el dia d'avui els operaris han estat treballant en l'ensorrament.