El batlle de Vidreres, Jordi Camps (CiU), i el tinent d'alcalde, Eduard Adrobau (ERC), han renunciat a la paga doble de Nadal després, asseguren, de no aconseguir que la resta de treballadors de l'Ajuntament puguin cobrar-la perquè el Real Decret del mes de juliol de l'Esat fa inviable que la plantilla la pugui rebre enguany.

L'alcalde de Vidreres destaca que hi han renunciat "per solidaritat" amb els treballadors i és que tant ell com Adrobau són els únics de l'equip de govern amb dedicació exclusiva i parcial respectivament -cosa que els fa beneficiaris de les pagues dobles- i van prendre dijous aquesta decisió després d'una reunió amb el comitè d'empresa on es volia intentar salvar la decisió del Govern de Rajoy a Madrid. Ambdós membres electes van entrar ahir una instància a l'Auntament on manifesten aquesta decisió i on demana tant a Secretaria, Recursos humans i tresoreria per tal que no se'ls retribueixi.

Tot i que els treballadors municipals no rebran aquesta paga extra de Nadal, per pal·liar-ho, destaca l'alcalde han decidit avançar a principis d'any les pagues de productivitat. I fer que els treballadors puguin comptar amb aquests diners, diu Camps, per poder fer les compres de Nadal o despeses de finals d'Any.