El jutjat de primera instància número 37 de Barcelona ha condemnat els editors de la revista Cafè amb llet, Marta Sibina i Albano Dante, a pagar 10.000 euros per atemptar contra l'honor de Josep Maria Via, un assessor del president Artur Mas, en un dels vídeos que van fer per denunciar l'opacitat a la sanitat pública catalana. La resolució judicial també obliga els editors a retirar el vídeo en qüestió i a publicar la sentència en la portada de la revista en paper i format digital.

En concret, el jutjat considera que la frase «gent com vostè, com Bagó, com Manté i tants altres que s'han enriquit a costa d'enfonsar la nostra Sanitat» atempta contra l'honor de Via, ja que el dret a la informació només pot prevaler sobre l'honor si aquesta demostra «veracitat». En aquest sentit, el jutjat creu que aquesta «veracitat» no s'ha demostrat.

Els editors han elaborat un vídeo explicant que els han condemnat i on afirmen que no poden pagar 10.000 euros. A més, anuncien que en pocs dies publicaran un altre vídeo sobre la sanitat catalana. I també afirmen que els va sorprendre que els demandés Via i no tots els altres noms del vídeo.