L'Ajuntament de Vidreres ha publicat el sous dels càrrecs electes a la pàgina web, un compromís pres per l'equip de govern (CiU i VST-ERC) en l'últim ple i que arriba després de les crítiques rebudes des d'inici de mandat per part de l'oposició, especialment el grup del PSC, sobre el sou de l'alcalde i de dos tinents d'alcaldes.

L'alcalde Jordi Camps (CiU) destaca que no tenen res a amagar i per això els aniran publicant cada mes com a mostra de transparència. I pel que fa al sou que ell perceb diu que és el mateix que va fer públic al seu dia quan es va aprovar i que se situa en 3.016,73 euros bruts mensuals -2.308,63 euros nets-. L'altre sou que s'ha posat en el punt de mira en plenis és el del primer tinent d'alcalde Eduard Adrobau (VST-ERC) que se situa en 1.440 euros bruts al mes. I finalment, un que també s'ha vist criticat contínuament és el del segon tinent d'alcalde Jordi Gómez (CiU) que cobra per la tinença d'alcaldia i per ser secretari del Consell de Govern, a la retribució que rep varia cada mes i oscil·la entre els 1.200 euros fins a 1.700 euros bruts al mes. Tots els imports no tenen en compte retencions per IRPF i Seguretat Social.

A la web de l'Ajuntament a banda d'haver-hi els sous de l'equip de govern actual també hi ha les de l'anterior mandat quan governava el PSC amb ExV. I l'alcalde apunta que en l'anterior mandat si bé el sou de l'alcaldessa Ruth Rosique (PSC) era més baix de 2.372 euros bruts al mes però a aquests diners calia sumar-hi els desplaçaments i dietes, uns diners que l'actual alcalde no percep, destaca Camps. El llavors tinent alcalde Lluís Ferrer cobrava un sou inferior a l'actual, de 867 euros bruts al mes.

El tema dels sous a l'ajuntament de Vidreres ha centrat crítiques també dels veïns en els plens i políticament s'ha atacat Jordi Gómez pel càrrec de secretari al Consell govern, un fet que Jordi Camps justifica i afirma que al seu dia les retribucions es van acordar en ple i també la creació de l'ens, al què l'oposició, diu, no es va oposar. La resta de regidors del govern cobren en funció si són tinents d'alcalde i també segons les assistències, com l'oposició.