La brigada municipal de Torroella de Montgrí es farà càrrec des d'aquest any de la instal·lació dels llums de Nadal, amb l'objectiu d'optimitzar recursos i generar un major estalvi econòmic, segons ha informat l'Ajuntament, que ha afegit que això no repercutirà en la qualitat ni en la quantitat de llums que hi haurà. De fet, tot l'enllumenat serà nou i hi haurà pràcticament el doble de punts respecte als anys anteriors, segons les fonts municipals.

Fins ara, l'Ajuntament llogava el material i contractava una empresa externa per tal de fer la instal·lació. El regidor de Promoció Econòmica i Comerç, Francesc Puig, ha explicat que "els darrers anys la partida s'havia hagut d'ajustar com a conseqüència del context econòmic i l'any passat ja es va veure que l'enllumenat era insuficient i, fins i tot, pobre". Per compensar aquesta situació, l'equip de govern ha decidit canviar d'estratègia: l'Ajuntament ha comprat tot el material i a partir d'ara el col·locarà la brigada.

S'ha fet la inversió corresponent a dos anys (uns 30.000 euros). Després, el material quedarà amortitzat i en propietat, cosa que hauria de suposar un estalvi econòmic per a les arques municipals, han dit les fonts. Els nous llums són de tecnologia LED, fet que també comportarà un menor consum energètic.