El mes de maig, el grup muncipal d'ICV de Lloret de Mar va presentar una moció sobre els desnonaments exectuats per les entitats financeres i a banda de posar de relleu aquesta problemàtica, també es va aprovar la creació d'un òrgan municipal de mediació entre les famílies de Lloret afectades pels desnonaments i les entitats financeres.

Una moció que va ser aprovada per àmplia majoria però que, segons ICV, no ha servit de res perquè aquesta setmana, denuncia la formació liderada per Javier Rodríguez Pacios, tot i que es va posposar fins al 10 de gener, s'havia de produir el desnonament d'una família de la urbanització Lloret Residencial. El grup municipal d'ICV denuncia en un comunicat, que tot i l'aprovació de la moció i de la urgència de prendre mesures "des de l'equip de govern local (CiU-ERC) no s'ha actuat en conseqüència i la família que havia de ser desallotjada dilluns va haver recórrer a l'assessorament dels serveis municipals de Vidreres "com a conseqüència de la ineficàcia i la desídia dels polítics que conformen aquesta majoria, fet que va denunciar també la família".

Per tot això, reclama que per ?evitar que les mocions es quedin en simples acords, es posi "per ?davant la ciutadania de Lloret les ?responsabilitats de cadascú". I critica que un cop vist el cas del ?desnonament a Lloret Residencial "serveix per demostrar que quan una formació política vota una cosa en què no creu, fa tot el ?possible perquè no es dugui a terme".