El popular periodista de Salvados, Jordi Évole, l'escriptora Maruja Torres o el director d'Alguna pregunta més?, Guillem Sans, són alguns dels professionals de la comunicació que han signat un manifest de suport a la revista Cafè amb llet, després que un jutjat de Barcelona hagi condemnat els editors d'aquesta publicació, Albano Dante i Marta Sibina, amb una multa de 10.000 euros per considerar que les informacions que es reproduïen en un vídeo editat per la revista, atemptaven contra l'honor de Josep Maria Via, un alt càrrec de la sanitat catalana acusat, per la mateixa revista d'enriquir-se a costa de la sanitat catalana. El manifest defensa la feina de la publicació que porta més de dos anys denunciant irregularitats i ocultació d'informació a la sanitat catalana i els anima a seguir.

En total hi ha gairebé 600 signatures, de les quals unes 200 són de gent de la comunicació. A banda d'Évole, Torres o Sans, destaquen també el periodista d'ElDiario.es Isaac Rosa, Rosa Maria Artal de TVE o professionals d'El País, La Directa o la Xarxa de televisions locals, entre d'altres. Els firmants poden veure a mescafeambllet.wordpress.com.

Per altra banda, l'Ajuntament d'Arbúcies va aprovar una moció amb què dóna "suport moral" als editors i en què acorda "inserir publicitat en aquest mitjà per tal d'ajudar a contarestar la campanya política de retirada de fons que està patint". La moció es va aprovar amb els vots d'Entesa, ERC i CUPA i l'abstenció de CiU. El regidor del PSC no hi va ser per motius professionals.