L´activitat a l´aeroport de Girona creix un 7,7% aquest octubre en nombre de passatgers

Durant aquest últim mes han passat per les instal·lacions 282.810 usuaris i l'acumulat des del gener és de més de 2,6 milions

 14:13  
Avions de la companyia irlandesa de baix cost Ryanair a la pista de l´aeroport de Girona-Costa Brava
Avions de la companyia irlandesa de baix cost Ryanair a la pista de l´aeroport de Girona-Costa Brava ACN
 MULTIMÈDIA

ACN L'aeroport de Girona-Costa Brava tanca la temporada d'estiu amb un augment de passatgers del 7,7% aquest octubre respecte el de l'any anterior. Es continua així amb el creixement experimentat durant els últims mesos coincidint amb l'augment de l'activitat per la temporada turística. Concretament, aquest octubre hi han passat 282.810 usuaris i s'han fet 2.545 aterratges i enlairaments, un 7% més que els fets durant el mateix període de l'any passat. Aquest nou creixement de passatgers registrat confirma la tendència positiva que s'havia previst per a la temporada d'estiu. Els principals mercats de l'aeroport són, per aquest ordre, Itàlia, Regne Unit, Alemanya, Espanya i Països Baixos.

Pel que fa a l'activitat acumulada des del gener fins a l'octubre, s'han registrat un total de 2.654.363 de passatgers, un 5,8% menys que el 2011. Pel que fa a moviments d'aeronaus, s'han realitzat 25.358 aterratges i enlairaments, xifra que és un 0,7% més que en els deu primers mesos de l'any passat.

Cal recordar que el punt d'inflacció que va viure aquest aeroport va ser el mes de maig passat, quan es va experimentar un repunt de l'activitat que va posar fi als 20 mesos de caiguda de passatgers i activutat a causa dels estires i arronses de la companyia de baix cost Ryanair amb la Generalitat per acordar un nou conveni. Aquell mes, l'aeroport situat a Vilobí d'Onyar (Selva) va créixer en un 8,6% a nivell de passatgers i des de llavors ha continuat increment la seva activitat en comparació amb el mateix període del 2011.

Cartellera a Girona

Tots els cinemes de Girona

Tots els cinemes de Girona

Consulta la cartellera a Girona, Salt, Olot, Ripoll, Platja d'Aro i Salt. Tot el cinema de Girona

 
Enllaços recomanats: Premis cinema