Els Bombers de la Generalitat van rescatar ahir durant la matinada, i van aconseguir fer-se amb ell a primera hora del matí, un home que havia caigut per un desnivell de 20 metres a Montagut i Oix (Garrotxa). L'accident va ocórrer entre la zona del mas Mitjans i l'ermita local. L'home va patir un fortíssim cop al cap que li va causar un traumatisme craneoencefàlic greu que va motivar, un cop van aconseguir rescatar-lo del fons de l'esvoranc, el seu trasllat en helicòpter a l'hospital Josep Trueta de Girona, segons va informar el cos de rescats.

L'avís de l'emergència es va produir a tres quarts de sis del matí, després que el veí d'una casa propera alertés que esperava l'home accidentat i no havia arribat. La víctima de la caiguda, un veí de Manlleu de 38 anys però que resideix en un mas de la zona, havia quedat amb ell i arribava tard sense motiu i sense donar-ne cap explicació i l'havia sortit a buscar. Va trobar-lo accidentat en el desnivell i, davant la impossibilitat de baixar pels seus propis mitjans, va avisar als serveis d'emergència.

els membres del Grup d'Actuacions Especials (GRAE), ja que la zona era inaccessible per als bombers no especialistes, i també efectius del Grup d'Emergències Mèdiques (GEM), per fer la primera assistència al ferit. Després de més de dues hores de feina, a dos quarts de nou del matí, els membres del GRAE i del GEM van arribar a ell i li van poder fer les primeres cures. L'home patia un traumatisme cranioencefàlic greu i va ser evacuat a l'hospital Josep Doctor Trueta de Girona amb l'helicòpter medicalitzat del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).