Dos agents de la Policia Municipal de Girona que tornaven cap a casa després de treballar el passat divendres a la nit van aconseguir aturar a Cassà de la Selva una conductora que circulava pel sentit contrari de la marxa i que ?gai?rebé s'estavella -de fet el va fregar- contra el vehicle en què viatjaven els dos agents, segons va informar ahir el cos policial gironí. La dona va ser imputada per un delicte contra la seguretat del trànsit per haver causat un accident i fugir-ne, i també perquè conduïa sota els efectes de l'alcohol i va donar a l'alcoholímentre una taxa penal.

Els fets van succeir la nit de divendres passat, quan dos agents de la Policia Municipal de Girona tornaven de treballar i circulaven per la carretera C-65, que transita entre Girona i Sant Feliu de Guíxols, en direcció a Llagostera, amb el seu vehicle particular. Els agents van ser testimonis de com un vehicle circulava en el sentit contrari de la marxa, i envaïa el sentit per on ells circulaven. L'agent que anava al volant del vehicle que compartien els dos companys va poder maniobrar per esquivar la col·lisió sense sortir-se de la via, però no va poder esquivar una fregada lateral amb el cotxe infractor.

La causant de l'impacte lateral contra el cotxe dels agents, però, no es va aturar i els agents van canviar el sentit de la seva marxa per anar rere seu i intentar aturar-la. Mentre la seguien li van fer senyals acústics amb el clàxon, llums intermitents i llargues, per tal que s'aturés, sense cap èxit. Mentrestant, el vehicle continuava circulant imprudentment, envaint el sentit contrari de la marxa i provocant en general un greu perill per a la seguretat del trànsit, atès que circulaven nombross vehicles en ambdós sentits de la marxa.

Finalment, i després de transitar durant alguns quilòmetres, els agents la van poder avançar, van interceptar-li el pas a la rotonda d'entrada de Cassà de la Selva i van aconseguir finalment que s'aturés. Després d'identificar-se com a policies, van adonar-se que el conductor del vehicle era una dona que no els feia cap cas i actuava de manera molt passiva, fins al punt que van haver de treure-la del cotxe i aturar ells el motor i treure'n les claus del contacte. Tenia aspecte d'haver begut molt, cosa que va confirmar una patrulla de Mossos d'Esquadra que es va personar al lloc per practicar les diligències necessàries: el resultat a l'alcoholímetre era de més del triple de la taxa permesa. Així les coses, la unitat dels Mossos d'Esquadra de Trànsit va imputar la dona, veïna de Llagostera i de 36 anys d'edat, com a presumpta autora d'un delicte contra la seguretat vial.