Un veí de Celrà de 34 anys i nacionalitat gambiana, Saksung K., va perdre la vida ahir a la tarda en un accident a la N-II en què el cotxe que conduïa es va estavellar de cares contra un camió. El sinistre va ocórrer poc després de dos quarts de tres de la tarda a l'alçada del quilòmetre 721, a la variant de Girona. El turisme amb què viatjava l'home, un Opel Astra, circulava en direcció Barcelona pel tram de variant que, un cop passada l'entrada pel nus de Sant Julià de Ramis que deriva el trànsit cap a la N-II o bé cap a Banyoles i Celrà, té dos carrils en aquest sentit de la marxa.

El camió contra el qual es va estavellar, per contra, circulava en sentit Figueres i anava carregat de farina. En algun moment l'Astra, que possiblement circulava pel carril central de la via, va ser tocat per un camió que transitava pel carril de la dreta del tram desdoblat. En espera que s'acabi l'atestat del sinistre, el cop del camió que circulava en paral·lel al turisme hauria empentat aquest cap a l'altre cantó de la contínua que separa un i altre sentit de la marxa, i s'hauria esdevingut el xoc.

El conductor de l'Opel Astra va morir en l'acte i el conductor del camió de farina, un home romanès, va patir lesions poc greus però va ser dut a l'hospital Josep Trueta. A resultes del sinistre va caldre tallar la via fins a dos quarts de quatre de la tarda, i donar pas alternatiu en un i altre sentit de la marxa fins que la circulació es va restablir amb normalitat a dos quarts de vuit.

Segons dades del Servei Català del Trànsit (SCT), 41 persones han mort enguany a les carreteres de Girona en accidents de trànsit.