Després d'anys treballant setmana rere setmana als mercats municipals, Marc Cabarrocas va optar per acostar el seu producte a aquells qui tenen dificultats per obtenir-lo diaàriament.

Ja fa gairebé un mes que la web està en funcionament. Com està anant l'experiència?

Costa una mica, és complicat. És un sector en el qual esperem que la gent agafi cada vegada més confiança. El problema que tenim és que no ens hem pogut donar gaire a conèixer, però sí que hem vist que la gent que ha començat a gaudir del nostre servei, ha continuat. El que hem d'intentar és arribar a les masses grans que tenen aquest problema. La gent que anem a buscar nosaltres són els que per horaris o per transport o amb una vida social molt atrafegada no pot gaudir d'aquest servei.

És un sector en el qual ja existeixen diverses empreses que fan entrega a domicili. Com es diferencia de la competència?

Hem vist que hi ha molta cosa ecològica, que és una cosa que tothom s'ho agafa una mica per la seva mà, i també es prova molt el tema del producte directe del camp casa, de proximitat. Però trobar una pàgina web en què es veu que la fruita és bona i que està ben estructurada, costa. La imatge és molt important. A més, nosaltres hem volgut tenir molt clar que posem el preu de mercat a la pàgina. I quan el client fa la comanda, s'agafa el punt d'entrega, el nombre de quilos i es calcula la tarifa de transport.

La crisi és el factor més important per decidir fer el pas?

És un conjunt de coses. Nosaltres fem mercat al cap de setmana, i anem a algun poble que visita molta gent de Barcelona. Amb la confiança, al principi ho veies com una cosa molt de compromís, perquè et deien que aquella fruita tan bona no la trobaven a Barcelona, que costava molt i que el que trobaven bo ho feien pagar molt i molt car. Però a mesura que t'ho van repetint, i parles amb companys que estudien a Barcelona, treus la conclusió que realment hi ha un problema, que la gent està consumint coses que no li agraden però que no hi té més remei. Per això vam ajuntar idees i vam decidir fer això.