Prop de 45.000 persones han passat aquest cap de setmana per la 619a Fira de Sant Andreu de Torroella de Montgrí, en una de les edicions més multitudinàries dels darrers anys. L'afluència de públic i l'elevat nombre de participants (interiors 60 i exteriors uns 200) confirmen la consolidació d'una de les fires multisectorials més importants de les comarques gironines. Cal tenir en compte, a més, que aquest cap de setmana se celebraven importants fires de referència per la rodalia, i que tot i així s'ha aconseguit mantenir un elevat nivell d'assistència, han informat fonts municipals.

Des del punt de vista organitzatiu, l'Ajuntament fa una valoració molt positiva de com ha funcionat el reforç en la senyalització per tal que la mobilitat interna i els accessos fossin el més fluids possibles. Així mateix, l'augment de places d'aparcament també va permetre facilitar l'estacionament als nombrosos visitants.

Pel que fa als actes complementaris programats al marge de la mostra comercial i agrícola, el Concurs de Gossos d'Atura va confirmar-se un any més com una de les propostes més singulars i atractives del programa firal. També va aplegar un nombrós públic, i no va decebre en absolut, l'espectacular exhibició que tant dissabte com diumenge a la tarda va fer el prestigiós domador de cavalls Santi Serra, que va presentar el seu últim espectacle Natura abstracta.

L'Ajuntament de Torroella valora positivament la XI Fira en el Record, que en aquesta edició va tenir com a fil conductor el comerç, les arts i els oficis.