Una corrua de porcs senglars que passaven pel mig de la carretera C-66 al seu pas per Serinyà van causar a les 11 de la nit de divendres un accident en què tres vehicles, dos cotxes i un camió, van estavellar-se els uns contra els altres. El sinistre, tot i que va resultar d'allò més aparatós, es va saldar però amb cap persona ferida i només un porc mort. L'accident va ocórrer a la zona d'entre el Pou de Glaç i Tielles, segons van informar els Bombers de la Generalitat.

La família porcina travessava la calçada i un Volkswagen Golf on viatjava un sol home; un Citröen Xara Picasso, on hi anava una mare i dues criatures, i un camió Iveco, amb només el conductor, van encalçar-se els uns amb els altres quan el primer conductor va voler frenar per evitar la patacada contra les bèsties. El primer vehicle va patir danys en el retrovisor i el lateral esquerre, el Xara va quedar enmig dels dos altres vehicles i li van aixafar els dos parafangs i el radiador, i el camió Iveco va deixar-hi un far i també el radiador. Els Bombers van ajudar la gent a sortir dels vehicles i van retirar l'animal mort.

Xoc i foc a Bracons

D'altra banda, ahir al matí es va produir un altre accident que va causar dos ferits greus i un de lleu, però podria haver estat molt pitjor, ja que els dos cotxes que s'hi van veure implicats van cremar totalment. A dos quarts de set del matí, un Mini Cooper i un Opel Astra ocupats respectivament per un jove i una parella formada per un home i una dona s'estavellaven frontalment just a l'entrada del túnel de Collabós, a la banda garrotxina de Bracons, al terme municipal de la Vall de Bianya. Els dos primers ferits van ser menats a l'hospital Josep Trueta de Girona i el noi ferit lleu, a l'hospital Sant Jaume d'Olot.

El sinistre va obligar a tallar la carretera en ambdós sentits i a desviar el trànsit per les collades de Santigosa i Capsacosta fins que, entrat el matí, es va reprendre el trànsit pels túnels de Bracons.