El grup del PSC de Lloret de Mar va denunciar en el darrer ple municipal que només uns mesos després de realitzar unes obres al gimnàs de l'escola Pere Torrent ja hi ha alguns desperfectes. En concret, asseguren que hi ha "humitats", que el Wifi no funciona i que un endoll està en mal estat. Per tot plegat, els socialistes li van preguntar al Govern com resoldrien la qüestió i van criticar que no se supervisés correctament l'obra abans de rebre-la. Des de l'executiu, afirmen que ja han parlat amb l'empresa i que se'n farà càrrec.

Els socialistes van exposar en el darrer ple que després de les ?obres que s'han fet a l'estiu al gimnàs de l'escola Pere Torrent ja hi ha desperfectes. "Les primeres pluges i l'arribada de la tardor ja han posat de manifest els errors de la pròpia execució de l'obra, ja que a la sala de material hi ha unes humitats que segons ens expliquen fan impossible l'estada dels alumnes i professors", van assegurar des del PSC. "A més i tal i com es veu en les dues fotografies que adjuntem, hi ha un endoll que no s'ha col·locat i el sistema wifi està tallat i no s'ha tornat a connectar", afegien. Per tot plegat, van fer una pregunta al Govern: "Com és que no s'ha executat ni supervisat bé l'obra i quina solució dóna el regidor d'ensenyament?".

El regidor de l'àrea, Ignasi Riera, va explicar que ja coneixien el cas i que estan parlant amb l'empresa per resoldre-ho, perquè ja s'ha fet la recepció de l'obra. De fet, va assegurar que serà la companyia que ha realitzat les obres qui ho pagarà. "Ho pagarà l'empresa i es farà càrrec de la reparació. Estan mirant com ho resoldran", va afirmar Riera. El regidor va afegir, a més, que no són humitats: "No és un problema d'humitats, sinó de condensació i en un racó de la sala. Ja ho estan mirant", va assegurar el regidor d'Ensenyament.

Finalment, va matisar que les obres que s'han realitzat han estat als lavabos i a la sala de material. Tot plegat, sembla que es podria resoldre en breu i que no tindrà cap cost per a l'Ajuntament.

Des del centre escolar no van voler fer declaracions.