Els Mossos han detingut un dels treballadors de la panificadora de Lloret de Mar que durant la nit del 9 de desembre va accedir a l'empresa utilitzant les seves claus i se'n va emportar dues bateries, dos trepants, dues radials i una serra elèctrica.

El propietari de l'empresa, en veure que faltava el cadenat de la porta d'entrada i que hi havia llum a l'interior de la panificadora, va avisar els Mossos d'Esquadra. Mentre feia la trucada va veure com un home fugia amb un ciclomotor a gran velocitat. El detingut va llançar la motxilla, on portava la seva documentació i el material robat, a un contenidor situat al costat de l'empresa. El detingut, de 34 anys i veí de Lloret de Mar, tenia antecedents policials.

Senyal d'alarma

El propietari de l'empresa, situada a la zona Mas Romeu de Lloret, va ser qui va donar l'avís d'alerta a la policia quan va veure que el cadenat de la porta d'entrada no estava al seu lloc.

Segons el propietari de la panificadora, la clau d'aquesta reixa d'entrada sempre es deixava a l'interior de les instal·lacions. L'home va notificar als Mossos d'Esquadra que hi havia diverses llums obertes a dins de les instal·lacions i, mentre feia la trucada, va veure com un home fugia conduint un ciclomotor -sense casc- i a gran ?velocitat. Tan bon punt van rebre l'avís, diverses patrulles de la ?policia autonòmica van començar a buscar el lladre.

Els Mossos d'Esquadra van constatar que la porta d'una ?terrassa del primer pis de l'empresa estava oberta i, a l'interior de l'edifici, hi havia diverses estances regirades. Fins i tot, la porta que donava a una oficina estava trencada pel mig.

Els agents van trobar els objectes robats en un contenidor buit situat al costat de l'empresa. En concret, van localitzar dues bateries i una motxilla que contenia un cadenat, dos trepants, dues radials, una serra elèctrica i documentació del propietari de la motxilla.

Per aquest motiu, els Mossos van localitzar el lladre prop del seu domicili i, en l'escorcoll, van trobar un cadenat daurat obert amb una clau, el mateix que s'utilitzava per accedir a l'empresa. Els policies van saber que l'home havia ?llançat el material robat durant la seva ?fugida i van detenir el lladre, que té antecedents policials. L'home, de nacionalitat espanyola, va ?passar a disposició judicial el 10 de ?desembre, i es va decretar la seva llibertat amb càrrecs.