L'Ajuntament de Lloret de Mar ha començat una campanya informativa per poder controlar l'ús que es fa de les zones de càrrega i descàrrega i per això, està repartint entre el usuaris uns discs horaris on es controla el temps que s'hi estaciona i que es limita a la mitja hora. Cal destacar que a Lloret de Mar, aquests espais de càrrega i descàrrega estan destinats a repartidors per traslladar mercaderies en bars, restaurants, hotels i botigues.

El regidor de Mobilitat de Lloret de Mar Ignasi Riera (CiU) destacava en declaracions a l'emissora Nova Ràdio Lloret que la finalitat d'aquesta campanya informativa és controlar que no es faci un mal ús d'aquestes places i per tant, que els usuaris no superin el temps permès. I és que segons Riera, el consistori ha rebut algunes queixes perquè hi ha gent que fa un mal ús d'aquestes places i s'excedeix del temps permès.

L'Ajuntament destaca que la campanya està adreçada als usuaris potencials d'aquestes zones d'estacionament de càrrega i descàrrega. Els discos horaris es poden recollir tant a la comissaria de la policia local de Lloret de Mar, a l'Oficina d'informació i atenció al ciutadà així com als baixos de l'ajuntament.

Tot i que en aquests moments la campanya és informativa perquè només s'avisa de la necessitat de tenir el disc horari, el regidor de Mobilitat de Lloret va assegurar que és obligatori i que en una segona fase, es multarà els conductors que no la portin amb multes mínimes d'uns??? 80 euros.