L'emissora municipal Ràdio Blanes ha recollit 322 quilos d'aliments en una Jornada Solidària de recapte destinada a l'entitat Càritas. Al llarg de tot dissabte, els oients i ciutadans van anar a portar el seu gra de sorra a la seu de l'emissora municipal de Blanes i van contribuir a aquest recapte extraordinari, que ha permès recollir aliments, sobretot llet, llegums, llegums secs, arròs, conserves de peix i sucre per atendre les necessitats bàsiques d'una família.

La Jornada Solidària es va organitzar sota el lema El poc que puguis aportar és molt i val a dir que, des del moment en què es va començar a saber que es posaria en marxa el 22 de desembre, van ser molts els oients de Ràdio Blanes els que dies abans van començar a acudir a les seves dependències per saber com aportar-hi aliments. La idea de fer la recapte d'aliments va sorgir d'Antonio Martín, responsable del programa Raíces a l'emissora de Blanes.

Al llarg de tot el dissabte, a més Ràdio Blanes va oferir una programació especial amb la participació dels col·laboradors que s'encarreguen de la conducció dels espais radiofònics de l'emissora. El tret de sortida el va donar a les nou del matí amb el programa Raíces i durant la seva emissió també es va fer un seguiment del sorteig de la loteria de Nada. Entre d'altres, l'emissora també va oferir un recital de poesia dedicada al Nadal i continguts especials dels programes La Bullanga, entre moltes altres activitats.

Finalment, la Jornada Solidària va tancar-se a les vuit del vespre, amb el lliurament de tot el material recollit al president de Càritas Blanes, Salvador Serres, a càrrec de la directora de Ràdio Blanes, Joana Fernàndez, acompanyada de tots els col·laboradors i voluntaris que van fer possible que l'experiència.