Un saló de la Infància és el primer esdeveniment lúdic que acull la Ciutat Esportiva de Blanes i on ahir molts nens i nenes i famílies disfrutaven dels més de 20.000 metres quadrats de superfície que té aquest equipament esportiu que es va inaugurar ara fa uns dos anys. El saló anomenat Fantasyland compta amb més de 40 activitats per a totes les edats des de competicions esportives, passeig en ponis, circuits de bicicletes, entre altres i estarà obert fins al dia 3 de gener.

i es busca rendibilitzar-lo. Aquest febrer farà dos anys que es va inaugurar i la primera tinenta d'alcalde de Blanes, Lourdes Fàbrega (PSC), destaca que estan "satisfets" de poder llogar les instal·lacions per a un acte lúdic. I afegeix que la Ciutat esportiva és un "equipament magnífic al qual hem de treure el màxim rendiment per al poble de Blanes, i això passa per fer esdeveniments tant esportius com no esportius".

El lloguer per aquests set dies costarà als oganitzadors del saló de la infància 4.800 euros i Fàbrega explica que han "ajustat el preu per intentar que l'Ajuntament no tingui pèrdues amb l'ús d'aquest equipament, però tampoc sense beneficis". I és que el què busca l'Ajuntament de Blanes és que a partir de l'esdeveniment del Fantasyland "en vinguin molts altres i, en concret, atesa la natura de l'esdeveniment, que és un festival per a la infància i la joventut que esperem que atregui visitants d'arreu, de 30, 40 quilòmetres al voltant i a més tenint en compte aquestes dates nadalenques tan especials per a infants i joves. El considerem d'interès públic".