Espadaler descarta clausurar preventivament el Paradise pels incidents ocorreguts

El conseller d'Interior ofereix "diàleg franc i obert" amb l'Ajuntament de La Jonquera i els propietaris del macroprostíbul per evitar nous episodis conflictius

 21:00  

ACN El conseller d'Interior, Ramon Espadaler, ha descartat aquest dimarts al migdia ordenar una clausura preventiva del macroprostíbul de La Jonquera Paradise després del fals avís de bomba que va obligar a desallotjar el local i engegar un dispositiu policial especial durant la nit de Cap d'Any. Espadaler ha assegurat que ni l'episodi d'aquesta revetlla ni la bomba desactivada dies enrere són motius que puguin portar a Interior a pensar en aquesta possibilitat. "Estaria fora de lloc la clausura", ha dit, tot recordant que una ordre així "s'ha de fer sempre dins el marc legal i mentre el local compleixi totes les normes no es pot fer una clausura".

En aquest sentit, el que sí ha explicat Espadaler és que des del departament d'Interior han volgut "oferir diàleg franc i obert" a l'Ajuntament de La Jonquera per "donar-li suport" en tot el que es pugui, així com també amb els propietaris del macropostíbul. I és que, de moment, la investigació dels fets segueix en marxa i el conseller no ha volgut parlar de les mesures que, més enllà d'això, es volen podrien posar en marxa per evitar nous incidents.

Preguntat pel fals avís de bomba, Espadaler s'ha limitat a explicar que el dispositiu posat en marxa pels Mossos ha obligat a desallotjar al voltant de 800 persones que estaven dins el macroprostíbul, i que, després de les feines d'inspecció dels agents i d'un resultat negatiu de totes les proves, tot ha tornat a la normalitat al voltant de les 2:30 hores de la matinada.

Enllaços recomanats: Premis cinema