Olot firma un conveni amb Fòrum Imagina per ajudar i premiar els emprenedors

 

OLOT | DDG L'Ajuntament d'Olot ha signat un conveni amb l'entenitat Fòrum Imagina per ajudar i premiar els joves emprenedors de la Garrotxa. Fòrum Imagina és una iniciativa privada que dóna suport a l'emprenedoria i la creació i consolidació d'empreses. Aquest 2013 serà el segon any que s'impulsa aquest projecte.
Detectar el talent local d'estudiants, titulats i professionals és l'objectiu principal de l'associació per l'emprenedoria Fòrum Imagina, com informa Ràdio Olot.
Amb aquest conveni l'Ajuntament vol potenciar i impulsar qualsevol idea amb talent i evitar el problema principal, que en aquest moment és el finançament per engegar aquests projectes.
El conveni està estructurat en tres models diferents. El fòrum d'oportunitats, en el qual es busquen col·laboradors que aportin una petita quantitat de diners o la idea del mecenatge. El fòrum d'inversors, en què la inversió de diners ja és d'una dimensió més gran. I finalment els premis emprenedors que es donen a joves empresaris que han presentat el seu projecte i que poden servir d'exemple a futures generacions.
Durant l'any passat a Olot ja es van iniciar alguns d'aquests tres models d'ajuda a joves emprenedors de la comarca i van tenir molt d'èxit.