El patge reial visita Fornells de la Selva per preparar la cavalcada

 
El patge reial va recollir algunes cartes dels nens de Fornells.
El patge reial va recollir algunes cartes dels nens de Fornells. diari de girona

FORNELLS DE LA SELVA | DDG Els Reis d'Orient han confirmat que visitaran els nens i nenes de Fornells de la Selva el proper 5 de gener a la nit abans d'anar a dormir.
De moment, ja han enviat els seus emissaris i un dels patges reials va estar diumenge passat a l'edifici de la Sitja per recollir totes les cartes i prendre bona nota dels desitjos dels més petits.
La cavalcada dels Reis Mags, que arriben des d'Orient, entraran a Fornells de la Selva pel carrer Pep Ventura, agafaran el carrer Isaac Albèniz fins a Narcís Monturiol i, des d'allà, i després recorreran un darrer tram per arribar a l'Església pel carrer Sant Cugat.
El mossèn del poble i les autoritats municipals rebran la comitiva reial i els reis dedicaran unes paraules als nens i les nenes i, després, tots podran pujar a entregar-li la carta i parlar amb ses majestats.
Posteriorment, els Reis Mags visitaran les cases dels nens i les nenes de menys de 9 anys a casa seva gràcies a la col·laboració de l'Agrupació Cultural de Fornells de la Selva.

Enllaços recomanats: Premis cinema