L'èxit de vendes de les entrades anticipades del Festival del Circ de Figueres que ha venut més de nou mil tiquets en dos mesos ha portat els organitzadors a incorporar dues noves funcions. Durant la cavalcada reial, els patges del festival del circ, que hi participaran, repartiran 10.000 xecs de 5 euros per descomptar amb la compra d'entrades.

Les dues noves funcions suposen posar a la venda 4.500 noves entrades per a les representacions extraordinàries. El xec regal es podrà descomptar en comprar una entrada per a una d'aquestes dues noves sessions al punt de venda habilitat a l'Oficina de Turisme.

Des de l'organització, Circus Arts Foundation, han informat que l'acollida per part del públic d'aquesta segona edició del Festival del Circ de Figueres ha estat "excepcional". Des que el 7 d'octubre es van posar a la venda 21.200 entrades, ja són 9.073 els espectadors que n'han comprat en algun dels punts de venda o canals autoritzats com el festivaldelcirc.com o el Servicaixa.

Els preus de les entrades als 4 espectacles diferents que proposa el festival (dues semifinals -espectacle blau i vermell-, una final -espectacle d'Or- i l'espectacle al Teatre Figueres Circus Stars) oscil·len entre els 7 i els 40 euros depenent de les categories de butaca. Hi ha la llotja VIP, la butaca d'or, la butaca de plata i la butaca de bronze. "En agraïment a l'entusiasta resposta", han remarcat, s'ha posat en marxa la iniciativa d'obrir noves sessions i de regalar els xecs descompte.

El festival del circ se celebrarà del 21 al 25 de febrer a la Gran Carpa del Castell de sant Ferran. S'espera la participació de 63 artistes i enguany hi haurà la presència d'un espectacle d'animals.