Mor la directora del Museu dels Volcans d´Olot Marissa Llongarriu als 52 anys

 
Marissa Llongarriu tenia 52 anys i va col·laborar amb el projecte dels horts urbans d´Olot.
Marissa Llongarriu tenia 52 anys i va col·laborar amb el projecte dels horts urbans d´Olot. diari de girona

La ciutat d'Olot ha perdut la directora del Museu dels Volcans, Marissa Llongarriu. La reconeguda científica ha mort als 52 anys d'edat i la ciutat li va donar el seu últim adéu ahir a la tarda a l'església del Sagrat Cor dels Caputxins.
Marissa Llongarriu era una reconeguda científica, llicenciada en bilogia per la Universitat Autònoma de Barcelona i, segons informava ahir Ràdio Olot, a banda d'estar al capdavant del Museu dels Volcans de la capital de la Garrotxa, a més, era una científica destacada en el seu camp.
Per la seva banda, l'alcalde d'Olot, Josep Maria Corominas, després de saber de la mort de la científica va ressaltar en declaracions a l'emissora local que Marissa Llongarriu era "un dels puntals de l'Institut de Cultura de la Ciutat d'Olot". I també va estar darrere de projectes com els horts urbans.
El batlle d'Olot també va afegir que a aquesta mala notícia de la mort de Llongarriu se li ha de sumar, també, la mort d'un altre empleat de l'Ajuntament d'Olot, Toni Mota, de 58 anys.

Enllaços recomanats: Premis cinema