Últims preparatius a totes les poblacions on se celebraran les cavalcaldes per rebres els Tres Reis Mags d'Orient. L'Ajuntament de Palafrugell va informar ahir que com ja és tradicional, seran dues les ocasions que tindran els nens i nenes de Palafrugell per saludar als Reis d'Orient, ja que són dos els actes de benvinguda que s'organitzen el 5 de gener. El primer, a Llafranc, on Ses Majestats arriben per mar i, més tard, a Palafrugell, on ho fan en carrossa.

A Llafranc el seguici reial arribarà en barca al port, a dos quarts de set de la tarda, iniciant-se un recorregut que el porta a la plaça del Promontori per rebre la benvinguda oficial. Els actes de Llafranc estan organitzats per la Comissió Desfilada Marítima dels Reis Mags d'Orient, el Club Nàutic Llafranc i l'Associació de Veïns i Amics de Llafranc.

A Palafrugell la cavalcada ?també iniciarà la sortida a dos quarts de set de la tarda. El recorregut de la desfilada començarà a la plaça del Sol i es dirigirà cap els carrers de Torres Jonama, de Pi i Margall, dels Valls i de Cavallers, fins a plaça Nova, on tindran lloc els actes oficials de benvinguda. Tot ?seguit, els Reis es dirigiran a la sala del Teatre Municipal on saludaran personalment els nens i nenes.

D'altra banda, Sant Feliu de Guíxols també ha programat tota una sèrie d'actes per rebre Ses Majestats. Demà, hi haurà focs d'artifici a dos quarts de set de la tarda i tot seguit els Carters Reials seran els encarregats d'encendre l'Estel de Nadal del Monestir, enmig d'una festa i d'un espectacle de llum i colors per preparar la cavalcada de dissabte.