El Butlletí de la Província publica la compatibilitat del gerent d´Amer al cap de 2 mesos

 

AMER | E.B. El Butlletí Oficial de la Provícina de Girona (BOP) publicava dijous l'atorgament de la compatibilitat del gerent de l'Ajuntament d'Amer, Sergi Baulida, quan fa dos mesos que es va aprovar per ple donar-li aquesta compatibilitat a l'empleat, el 6 de novembre.
Sergi Baulida ha aconseguit la compatibilitat a l'Ajuntament d'Amer com a personal eventual i està contractat en el càrerc de personal eventual de confiança o assessorament especial amb una retribució, tal i com s'assegura al BOP, de 3.500 euros bruts mensuals i amb una dedicació de 25 hores setmanals en aquest consistori. I és que a banda de treballar a l'Ajuntament d'Amer també ho fa a l'Ajuntament de Torroella de Montgrí i per això va demanar la compatiblitat de càrrecs.
En aquell consistori, té plaça de tècnic d'administració general. En aquest municipi també hi havia fet de gerent i assessor econòmic, unes ocupacions de les quals va ser relegat després de denunciar presumptes irregularitats de quatre treballadors municipals. A més d'aquest càrrec també és conseller comarcal d'Hisenda del Gironès i regidor a l'equip de govern de l'Ajuntament de Cassà. La contrac?tació de Baulida a Amer no ha estat exempta de polèmica i ERC, a l'oposició, va impugnar el seu nomenament.

Enllaços recomanats: Premis cinema