El propietari del macroprostíbul "Paradise" de la Jonquera, José Moreno, ha denunciat que les amenaces de bomba i atacs contra el seu local generen "pànic" entre els empleats i li han causat pèrdues. La situació l'atribueix a "enveges" d'altres clubs amb ?menys clientela. Part del personal ha marxat per por i calcula que les pèrdues són d'uns 150.000 euros.

Tot i que fins ara havia dit que no en sabia res, ara ha fet declaracions que apunten a la competència com a possible responsable. Mentre que al seu local hi ha amenaces, "altres locals estan al límit". Moreno ha negat qualsevol relació amb màfies russes o marselleses i ha assegurat que "no he fet mai mal a ningú i no dec res a ningú, cap proveïdor no es pot queixar perquè estic al corrent de pagament, ara, si la cosa segueix així, no sé com acabarà". Diu està sorprès i demana a qui estigui darrere de tots els atacs que "doni la cara" perquè el seu establiment té tots els permisos en regla. "El que m'estan fent -ha denunciat- és competència il·legal. Jo treballo molt i em gasto diners en propaganda, doncs que altres també ho facin", ha indicat l'empresari, que ha assegurat que no pot culpar ningú, però confia que la policia i la justícia faran la seva feina i "tant de bo això s'acabi aviat". José Moreno ha dit que està "fart" d'aquesta situació que ha comportat que 50 de les treballadores sexuals del seu local se n'hagin anat per por i que els més de 70 empleats que té en nòmina temen per les seves vides i per la seva feina. Moreno ha confirmat que té unes 109 noies treballant, de les quals n'han marxat 50, i que moltes de les que queden tenen por, tant pels atacs que han rebut, com per les veus que s'han alçat per demanar el tancament de l'establiment. En aquesta mateixa situació es troben els 76 treballadors més, 14 guàrdies de seguretat i 62 persones més entre neteja, manteniment i altres funcions. Es va reunir amb el personal per infondre calma.

El Paradise va patir el primer incident el 12 de desembre, quan dos individus amb una moto van llançar dos artefactes explosius contra l'edifici. Un d'ells va esclatar. El següent incident va tenir lloc el 23 de desembre, quan uns encaputxats armats van deixar a les portes un cotxe bomba i van robar-ne un altre de l'aparcament per fugir. Finalment, la nit de Cap d'Any es va produir una amenaça de bomba, en aquesta ocasió falsa, però que va obligar a desllotjar l'establiment, així com altres situats a l'entorn.