L'Àrea de Joventut de l'Ajuntament de Sant Hilari Sacalm ha organitzat un curs de community manager, que es farà a partir del proper dia 17 de gener, segons va informar la regidora Laura Pagespetit. La regidora va destacar la importància que han adquirit les xarxes socials en els darrers temps i el fet que les empreses comencin a necessitar professionals que puguin gestionar la seva presència. Per això, des de la regidoria de Joventut s'ha cregut oportú organitzar un curs que doni resposta a aquesta necessitat.

Aquesta formació servirà perquè els alumnes adquireixin un coneixement més sòlid dels blogs, Facebook, Linkedin, Twitter, Youtubte i moltes més. En aquest sentit, Pagespetit va destacar la importància d'aquest nou perfil laboral, el de community manager o responsable de gestió de xarxes socials. Un perfil -va afegir- que creix amb força i, per tant, representa una oportunitat real per als professionals de la comunicació.

El curs descobrirà què cal fer per esdevenir un community manager, quines són les eines amb què treballa, quines tàctiques utilitza i -per damunt de tot- què se'n espera a escala empresarial i institucional. El curs tindrà una durada de 20 hores i serà cent per cent pràctic pensat en poder començar a dominar les principals eines relacionades amb la gestió professional de les xarxes socials.

Aquesta formació, que està subvencionada per l'Ajuntament de Sant Hilari Sacalm, té un cost de 50 euros. L'inici d'aquest curs, que es farà en horari de set de la tarda a nou del vespre, es farà el proper 17 de gener. Les sessions es duran a terme a la Casa de Cultura d'aquesta població.