L'estació de tren de Tordera es troba tancada, després que el contracte amb l'empresa encarregada d'explotar-la finalitzés el passat 31 d'octubre. La tasca de l'empresa gestora consistia en la venda i informació i la gestió del local comercial corresponent. Ara, doncs, caldrà fer un un nou concurs per tal de donar el servei als viatgers, però mentrestant, -segons va informar Renfe a la ràdio municipal- els viatgers han d'adquirir el seu bitllet a destinació.

Aquesta situació arriba quan fa només un any de la construcció de la nova estació per un cost d'un milió d'euros. El coordinador del govern municipal, Josep Llorens, es va mostrar sorprès per la notícia -en declaracions a la ràdio municipal-, ja que Renfe no va informar a l'Ajuntament sobre la situació a l'estació. Per tot plegat, Llorens va titllar de "desastre" la gestió ferroviària a Tordera.

Davant d'aquesta situació, l'Ajuntament va decidir aprovar una declaració institucional conjunta en el ple municipal, on posava de manifest el malestar del consistori davant el tancament de l'estació de tren de Tordera per part d'Adif. Segons va explicar l'alcalde, Joan Carles Garcia, en el mateix ple, els diferents grups municipals volien expressar la seva queixa davant aquesta situació i els perjudicis que el tancament causa entre els torderencs. En aquest sentit, l'Ajuntament, amb aquesta declaració, volia instar Adif a acabar amb aquest tancament.

I sembla que aquestes pressions ja han començat a fer el seu efecte. Fonts municipals van explicar ahir que ja hi ha hagut reaccions per part d'Adif, deprés que s'aprovés la declaració institucional contra el tancament. De fet, aquestes mateixes fonts, van anunciar que s'ha començat a ?negociar per tornar a reobrir l'estació, tot i que encara no s'ha concretat la fórmula que s'utilitzarà per fer-ho.