Les Planes converteix la plaça d´Espanya en una zona d´accés a Internet

 

LES PLANES D'HOSTOLES |DDG. L'Ajuntament de les Planes ha creat una zona wi-fi a la zona de la plaça d'Espanya. La informació la va donar l'alcalde, Eduard Llorà (CiU), a Ràdio les Planes. Va concretar que van col·locar una antena en un edifici municipal per tal que els joves tinguin accés a Internet des de l'exterior. Llorà va enumerar la creació de la zona en el context global de la millora de les comunicacions efectuada l'any passat.
Així va apuntar la ubicació d'una antena de Movistar al cementiri (situat al nord del poble i en un promontori). A la torre, segons ell, hi ha una caixa que ha millorat la recepcio del senyal d'Olot Televisió.
També va explicar que han traslladat els ordinadors del telecentre de l'edifici de l'oficina de turisme. Va explicar que ara són a la biblioteca municipal, on poden restar més estona al servei de la gent i, a més, són vigilats per la persona que també atén els préstecs i les lectures de la biblioteca. Llorà ho va qualificar com una millora important.

Enllaços recomanats: Premis cinema