L'Ajuntament de Blanes -a través de l'empresa Nora, que s'encarrega de la neteja viària- ha iniciat la ja tradicional Campanya de Recollida d'Arbres de Nadal, coincidint amb l'acabament de les festes.

Amb aquest objectiu, aquesta setmana s'han posat en servei un total de 15 tancats de fusta instal·lats arreu de Blanes que serveixen com a punt de recollida selectiva d'aquests elements naturals. Des de l'organització, es demana que només es dipositin als tancats els arbres naturals i sense els guarniments típics.

La campanya s'allargarà fins el proper 18 de gener i, a mesura que els veïns vagin dipositant els arbres als tancats, s'aniran retirant per facilitar a tothom que en puguin fer ús. Un cop recollits, els arbres es traslladaran a la Planta de Compostatge del Consell Comarcal de la Selva. Això és perquè els tradicionals elements nadalencs s'utilitzaran per fer compost, un adob natural de gran qualitat.

Els 15 punts de recollida són per tots els barris: els Pins, la Plantera, el Racó d'en Portes, Mas enlaire, Valldolig, Mont-Ferrant o la carretera de Lloret, entre d'altres.