ICV-EUiA recull firmes per retirar les noves zones blaves de Blanes

En només un dia, ja s'havien recollit prop de 800 signatures a través de la plataforma change.org

 
Aquests dies es pinten les zones.
Aquests dies es pinten les zones.  carles colomer

BLANES | JORDI VERA El grup d'ICV-EUiA de Blanes ha iniciat una campanya a Internet per recollir 1.000 firmes per demanar la retirada de les noves zones blaves que ha creat el govern municipal. La recollida de signatures es realitza mitjançant la plataforma web www.change.org i en només un dia ja s'han aconseguit gairebé 800 signatures, malgrat que encara no n'han fet gaire publicitat.
Des del grup ecosocialista defensen la proposta amb un breu escrit on expliquen el cas. "La crisi econòmica està castigant durament la nostra població. A Blanes, les botigues tanquen dia rere dia, i els veïns perden el seu lloc de treball. En aquest context, la mala gestió i malbaratament de recursos públics de l'Ajuntament per part d'alguns governants ha dut a una falta de diners a la caixa municipal, i ara, PSC+CiU volen fer pagar aquesta mala gestió als ciutadans amb la creació de noves Zones Blaves de pagament per tota la ciutat", afirmen des d'ICV. Es queixen, a més, que "aquestes zones estan ubicades al voltant de Residències d'ancians o d'escoles públiques, fent inassumibles les visites a familiars o cobrant als pares".
Per altra banda, aquests dies justament s'estan pintant les noves zones blaves del municipi arreu del poble. Avui continuaran les tasques.

Enllaços recomanats: Premis cinema