Tots per Sant Feliu entra una instància amb 16 quilos de carbó per al govern

 
La instància amb la bossa de carbó per al govern de Sant Feliu.
La instància amb la bossa de carbó per al govern de Sant Feliu. ddg

SANT FELIU GUÍXOLS | DDG El grup municipal de Tots per Sant Feliu, a l'oposició a l'Ajuntament de Sant Guíxols, segueix amb la seva campanya de publicitar els aspectes criticables que veu al govern. Així, si durant les vacances de Nadal va ser un arbre en què criticava la gestió econòmica del govern (CiU i PSC), ara ha conclòs aquest període de festes amb l'arribada dels Reis Mags d'Orient i la seva entrega d'un sac de 16 quilos de carbó per als governants de la ciutat.
En una carta signada per Melcior, Gaspar i Baltasar demanen al govern que recondueixi la gestió del govern "cap a la millora de la ciutat i de tots els ciutadans", o del contrari, "l'any que ve potser no vindrem".
En la instància, Tots per Sant Feliu reitera la critica per la contrac?tació de persones vinculades als dos partits que governen l'Ajuntament, que "no es gestionen els recursos públics amb responsabilitat i en benefici de tots els ciutadans". Així, li reclama que prioritzi els veïns "en lloc de vetllar pels interessos de CiU i PSC".

Enllaços recomanats: Premis cinema